ABOUT The designer

Ονομάζομαι Νατάσα Αργυροπούλου και γενήθηκα στο Hammond Lake των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όπου έζησα τα πρώτα μου παιδικά χρόνια. Το 1983 μετοικίσαμε, με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ως έφηβη συνειδητοποίησα ότι η ματιά μου απέναντι στα πράγματα διέκρινε χρώματα, σχήματα και φόρμες. Με γέμιζε χαρά το γεγονός ότι είχα τη δυνατότητα να τα αποτυπώνω στο χαρτί! Τότε λοιπόν ξεκίνησε η περιπέτειά μου… Χέρια κατάμαυρα από τα ξυλοκάρβουνα, τοίχοι του σπιτιού ζωγραφισμένοι και απέραντη συγκίνηση μπροστά σε ένα έργο τέχνης!

Η τέχνη ήταν και θα είναι για εμένα ο ένας και μοναδικός τρόπος να επεμβαίνουμε στον χωροχρόνο ,να δημιουργούμε “άλλες” πραγματικότητες και να ζούμε “το παραμύθι” μας με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Έχει αυτές τις μαγικές ιδιότητες…

MY Connection with art

Το 1997 γίνομαι δεκτή στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. (Α.Σ.Κ.Τ.) απ´ όπου εισέπραξα θησαυρούς. Διδάγματα που ακολουθώ και εφαρμόζω σε ό,τι έχω πράξει ως τώρα στη ζωή μου. Αποφοίτησα το 2002. Έχω ασχοληθεί με τη σκηνογραφία, το θεατρικό κοστούμι, με ειδικές κατασκευές, με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων ελεύθερου σχεδίου καθώς και την κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος. Το χρώμα είναι το μεγάλο μου πάθος. Το χρώμα και τα δύο μου παιδιά !

Η γνωριμία μου με το digital σχέδιο άλλαξε την κοσμοθεωρία μου σχετικά με τους παραδοσιακούς τρόπους ζωγραφικής και σχεδίου. Με συνεπήρε, με οδήγησε να σχεδιάζω για τη γυναίκα της εποχής μας, κρίνοντας από τις προσωπικές μου ανάγκες. Τη γυναίκα που αναζητά μια μικρή πολυτέλεια και της αξίζει για όσα προσφέρει. Αναρωτήθηκα τι μπορεί να προσθέσει μια εικαστική πινελιά στην εμφάνισή της. Να φοριέται επάνω της σαν κόσμημα και να είναι εξ’ίσου εντυπωσιακό. Να μεταμορφώνει και να αναβαθμίζει το στυλ της ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορά από το πρωί ως το βράδυ, και να καλύπτει όλες τις ανάγκες των δραστηριοτήτων της, διατηρώντας την εμφάνισή της κομψή και ιδιαίτερη. Η απάντηση ήταν απλή: θα αφεθώ στο παιχνίδι σαν παιδί και θα μπω ολόκληρη μέσα στο παραμύθι. Θα ζήσω την διαδρομή… θα χαρώ πολύ… και θα χαρείς και εσύ…

MY Scarves of art

Η συλλογή μαντηλιών του Silver Silk έχει ζωγραφιστεί αποκλειστικά με ψηφιακό τρόπο (digital), με όλο το πάθος που με διακατέχει για το χρώμα, τη δημιουργία, την τεχνολογία όταν παντρεύεται με την τέχνη, το λειτουργικό και μη αξεσουάρ, τα οργανικά υφάσματα.

Είναι τυπωμένα με digital print μέθοδο πάνω σε 100% αγνό μετάξι Σουφλίου. Ένας τόπος “κέντρο” για το ελληνικό μετάξι και πηγή έμπνευσης για πολλούς ελληνικούς μεν, αλλά και ξένους δε, οίκους μόδας και κορυφαίων δημιουργών.

Έχουν χρησιμοποιηθεί δύο ποιότητες φυσικού μεταξιού, Crepe Satin 100gr & Twille 102gr.

Η λάμψη που εκπέμπουν τα υφάσματα στη φυσική τους μορφή ,πριν δεχτούν το χρώμα, πυροδότησε και την ιδέα του brand!

Αμέσως μετά την εκτύπωση των σχεδίων στο ύφασμα ,ακολουθεί η διαδικασία επιμέλειας των άκρων η οποία πραγματοποιείται χειροποίητα για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλαισθησία. Στη συνέχεια σιδερώνεται και φυσικά τοποθετείται σε πολυτελή κασετίνα το οποίο θα αποτελεί και το <<συρταράκι του θησαυρού>> σας…!

Το κάθε μαντήλι αποτελεί για εμένα έναν καμβά, όπου έχω εναποθέσει επάνω του κάτι από τη δίκη μου φαντασία, τις δικές μου στιγμές που θέλω να μοιραστώ με όλους ξεχωριστά. Όταν αυτό που δημιουργεί κανείς κρύβει πίσω του την αντιμετώπιση ενός έργου τέχνης, όταν μαζί του μεταφέρονται στα χέρια του αποδέκτη και όλα τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι παρορμήσεις του δημιουργού τότε όλα μετουσιώνονται σε επικοινωνία…

Καλάθι

Κλείσιμο
Κλείσιμο
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε αποτελέσματα.
Scroll To Top

Εγγραφή στο newsletter

Κατεβάστε δωρεάν τα σχεδιαστικά έργα μου σε wallpapers για τον υπολογιστή ή το κινητό σας, τα έχω ετοιμάσει ειδικά για εσάς!